What's New

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

Herenvak in de spotlights bij het Spectrum

Hij is nog maar 27 lentes jong, maar heeft een berg ervaring. En een enorme passie voor het herenvak! Joost Mulleman wist de leden van het Spectrum te boeien en te inspireren toen hij on stage vier stoere herenmodellen liet zien.

HAIR ON STAGE: Internationaal top event in Amsterdam

Dit najaar komt Davines Hair On Stage, het internationale professionele hairstyling event, naar Amsterdam. Zondag 8 oktober belooft een dag te worden vol creativiteit, live on stage trainingen, educatie, awards en duurzaamheidsprojecten. Eneen show van Angelo Seminara!

Look & learn met waanzinnige kleurcreaties

Vorige week stond een look & learn sessie van REDKEN helemaal in het teken van waanzinnige kleurcreaties. Adam Brown (UK) liet veel moois zien en Bert de Zeeuw ging in op kniptechnieken en benadrukte hoe belangrijk het is dat je goed inspeelt op de behoeften van de klant.

Word ook een pro in make-up

Wil je niet alleen mooi haar maken, maar ook een professional worden in de make-up? Ga dan eens een kijkje nemen op de School van Mieke Petiet of meld je aan voor een cursus.

Must-see: Tentoonstelling Margiela in MoMu

Dat wordt een tripje naar Antwerpen binnenkort: het MoMu brengt hier een hommage aan de Hermès-collecties van Martin Margiela en legt ook verbanden met zijn eigen label Maison Martin Margiela. Een must-see voor modeliefhebbers!

3 vragen aan: Bart Engel, oprichter van Marc Inbane

Marc Inbane is uitgegroeid tot een prominente speler op het gebied van cosmetica. Van het sprayen van beroemdheden, backstage ondersteuning bij de grote modehuizen tot aan indrukwekkende onderscheidingen: het merk timmert hard aan de weg. Coiffure.nl stelde drie vragen aan de oprichter, Bart Engel.

EVENT TIP: FASHIONCLASH Festival

Modeshows, exposities, theater, dans, performances, het Clash Project, fashion talks en meer: van 29 juni t/m 2 juli staat Maastricht helemaal in het teken van mode. De negende editie van FASHIONCLASH heeft als thema Fashion Makes Sense.

Pagina 1 van 3812345...102030...Minst recente »